NM i Dressur 2015

Årets Norgesmesterskap i Dressur arrangeres av Tanum Rideklubb i pinsen fra 22.-25. Mai, og over presenteres logoen for mesterskapet.

Stevnet avholdes på Tanum Rideklubb sin stevnearena ved landlige Bjerke Gård ved inngangen til Vestmarka i Bærum Kommune. Vårt stevneanlegg er kompakt, med en arealplan for NM som  gir romslige publikumsområder, ryddige oppstallings- og parkeringsforhold og gode ridebaner til oppvarming og konkurranser.

Planlegging av rammene rundt mesterskapet er i full gang, der vi blant annet anbefaler alle  å sette av lørdagskvelden til en sosial og samlende rytterfest i idylliske omgivelser på Bjerke Gård som ligger i gangavstand fra konkurransebanene.

For å bygge opp til mesterskapet oppfordrer vi alle til å legge ut stemningsbilder av forberedelser til NM på instagram med #NMDressur2015 samt facebook siden NM Dressur 2015. Vår nettside tanumrideklubb.no er under ombygging og vil når mesterskapet nærmer seg gi dere nyttig informasjon om program og nyheter.

Kiosk, sekretariat og infrastruktur er under oppgradering, så når NM starter har  vi de beste forutsetninger for å ta imot alle tilreisende på en best mulig måte og gi dere noen hyggelige dager hos oss.

Flere norske ekvipasjer har hevdet seg sterkt både individuelt og som lag i internasjonal sammenheng de siste årene, så alt ligger til rette for et høyt sportslig nivå i årets mesterskap.

Årets NM arrangeres i følgende klasser:

·      Senior

·      U25

·      Unge ryttere

·      Junior

·      Ponni kat.1

·      FH

·      Ponni kat.2/3

Vi er stolte av å bli valgt som arrangør av NM i Dressur 2015, og gleder oss til å ta i mot hester, ryttere, publikum, gjester og teknisk personell. Vi ser frem til et mesterskap med hesteglede for alle, og hestevelferd i fokus.

Lykke til med forberedelsene, vel møtt !