Offisielle samarbeidspartnere

Stall Høymyr

UTSTYRSLEVERANDØR 2016

Stall Høymyr er ny hovedsamarbeidspartner for Tanum Rideklkubb fra 2016. Stall Høymyr holder til på Sollihøgda, mindre enn 15 minutter fra Sandvika. De har i tillegg en flott nettbutikk med rask leveranse, og fører kjente produkter som Kingsland, Animo, Horseware, Schockemöhle, CWD, Anna Scarpati og Le Mieux. Våre medlemmer får 10% rabatt på alle varer i butikk og på nett ved å legge inn rabattkode "klubbtanum".

Ta turen innom Grethe for en hyggelig handel !

www.stallhoymyr.no

Ferd

NM sponsor 2015

Ferd AS er et privateid norsk industri- og finanskonsern. Ferd utøver et langsiktig, aktivt eierskap i sterke selskap med internasjonalt potensial, og bygger forvaltningsmiljøer som investerer i et bredt spekter av finansielle aktiva.

Selskapets visjon er «Å skape varige verdier og sette tydelige spor».

www.ferd.no

Champion

NM sponsor 2015

Champion hestefôr støtter norsk hestesport generelt, og NM Dressur 2015 spesielt. Champion får du kjøpt på Felleskjøpet. Felleskjøpet skal være den ledende norske landbruksleverandør med nordiske aktiviteter. Vi skal bidra til å utvikle et effektivt og variert landbruk gjennom å tilby varer, kompetanse og tjenester til fremtidens bonde, bedrifter og forbrukere.

Skotvedt AS

NM sponsor 2015

Skotvedt har mer enn 50 års erfaring som bilforhandler.

Fra våre forskjellige bilanlegg representerer vi i dag bilmerkene: Honda, Kia og Hyundai. I tillegg kan vi tilby meget høy kvalitet på alt arbeid utført ved vårt merkegodkjente oppretter og lakkverksted.

Skotvedt Asker og Bærum holder til i Baker Østbysvei 19 på Rud, tlf 67 15 12 40, og har egne avdelinger i Oslo og Drammen

Petite Frisørene

NM sponsor 2015

Petite Frisørene ble etablert i 2000 og har siden oppstarten alltid hatt som mål å gi sine kunder den beste behandlingen tilpasset hver enkelt kundes behov. Dette har resultert i at de fleste av våre kunder kommer tilbake til oss gang etter gang. Vi jobber med Norges ledede merkevarer og har produkter som sikrer det beste resultatet for ditt hår.

Havaianas

NM sponsor 2015

Havaianas is a brand of flip-flop sandals created by Scotsman Robert Fraser in 1962. It is currently owned by Brazilianmanufacturing company Alpargatas. Inspired by Japanese zōri sandals, Fraser became the first to mass-produce flip-flops out of rubber. The name Havaianas is derived from the Portuguese word for “Hawaiians”, and the pattern on the soles of the sandals is designed to resemble the straw soles of zōri. Originally, all Havaianas featured white insoles with colored outsoles and straps.

Noah's hage

NM sponsor 2015

Noahs Hage – Naturlig Hest AS er stolt av å importere flere typer kvalitetsfôr og tilskudd til Norge til både hest og hund.
Vi har valgt leverandører som står for høy kvalitet og som tar dyrenes helse og velferd på alvor gjennom langsiktig forskning og produkt-
utvikling.
Vi leverer produkter fra HAVENS, MARSTALL, EGGERSMANN, BLUE HROS, HORSLYX, British Horse Feeds, Rockies,
Hilton Herbs, GWF Nutrition, Ion Silver og Tubtrugs.
Besøk oss gjerne på www.noahshage.no  eller www.naturlighest.no

Privatmegleren Aveny

NM sponsor 2015

PRIVATmegleren Aveny har sentral beliggenhet på Solli plass med god vinduseksponering for våre salgsobjekter. Våre dyktige
eiendomsmeglere har solid faglig kompetanse, høy servicegrad og lang og bred erfaring innen alle områder knyttet til salg av
eiendom.
Som kunde hos PRIVATmegleren Aveny skal du føle trygghet gjennom alle ledd i bolighandelen.
Selge bolig?

Stenseth & RS AS

NM sponsor 2015

Stenseth & RS AS har over flere år valgt å støtte TRK med sponsormidler og maskiner til vedlikehold av anlegget vårt.

Firmaet har i overkant av 50 ansatte og utfører ulike betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren, som:

• Forskaling
  • Gulvstøp
  • Armering
  • Gulvsliping

Deres hjemmeside har adresse www.stenseth-rs.no

Beth's Beauty

NM sponsor 2015

Beths Beauty er landets ledende senter for skjønnhet, helse og velvære. Vi har 2 salonger sentralt på Frogner i Oslo. I over 25 år har Elisabeth drevet salongene med konstant fokus på å skape et helhetlig velvære konsept der hun kan tilby sine kunder det nyeste innen bransjen.

Klima og Byggservice

NM- sponsor 2015

Høy Servicegrad, høy pålitelighet og god oppfølging